Den sorgliga historien om Maddie ;'<

Snart fyller Madeleine McCann 5/6 år den 12 maj. Hon har vart borta i tre år och dom har ännu inte hittat henne! Dom säger att hon fördes bort i en svensk lyxbåt (alltså att hon vart/eller kanske är i sverige), men en affärsman har också sett Maddie i venzuela som också hade en deifekt på iris i högra öga, och hon har också setts i en flygplats i teneriffa eller tunisien.
För er som inte vet vem Madeleine är så försvann hon från en lägenhet i Portugal tredje maj, hon var på semester med sin mamma, pappa och hennes två syskon. Föräldrarna åt middag med några vänner medans Madeleine och hennes småsyskon sov i deras hotellrum. Föräldrarna och deras vänner säger att de skiftades om att kolla till barnen, och  att de var Madeleines mamma som upptäckte att flickan var borta. Polisen hade kontaktats tio minuter efter att mamman upptäckte att Madeleine var borta. Fallet blev direkt stort, dock trodde många att det bara var en endags nyhet. Men de var fel eller dem trodde fel, fallet blev uppmärksammat i hela Europa. På flera flygplatser runt om i Europa fanns bilder på Madeleine. Det är inte många som har missat den lilla tjejens ansikte, många har sett henne på gatan utanför bilen. Flera kändisar bland annat Beckham har gått ut och bett om information om flickan.
Goncalo som tidigare varit portugisk polisutredare (eller något) skrev en bok om Madeleines försvinnande den heter " Maddie: The truth of the lie" han påstår att föräldrarna mördade sin dotter  (vilket dem inte har eftersom flera personer sett Maddie) av misstag. Sedan gjort sig av med kroppen. Dessutom ifrågasätter sig många om hur man kan lämna sina barn, bara för att gå ut med sina vänner.
Det är också lätt att se om det är Maddie eftersom hennes högra öga missbildningen kallas kolobom och gör att själva pupillen flyter ut i iris .
Om Madeleine lever måste hon hållas gömd med tanke på sitt signifikanta högra öga.



Maddies högra öga                              Bild på Maddie (bild tagen 2007)
                         




http://www.findmadeleine.com/







Semlor :D

Idag är det ju semlornas dag (det låter lite roligt eftersom det brukar vara något som "lever" som har en egen dag). Semlor är ju gjort av bröd och grädde och i vissa har man

rgfdas

i mandel massa, det gör väl semlorna m ycket godare och de smakar otroligt mycket godare då!
Men jag är en sådan där person som inte brukar kunna elelr tåla äta så mycket semlor, det är jju sjukt tråkigt! Jag älsklar ju goda saker. Men idag har jag ätit en halv mums vad gott det var! Jag och min syster delade på en ikväll kommer vi nog också äta.









//W

11 februari

Dagens låt är Izay med Replay :D

Dagens låt

Denna låt är så vacker och Alexandra Burke är verkligen begåvad. Hon sjunger som en gudinna!
Låten är ju också så underbart lugn och perfekt :D
//w

Vem var bäst klädd när chanel bjön in till fest?

Lyxiga modehuset Chanel anordnade igår en speciell middag för att lansera sin nya kollektion läppstift under namnet "Chanel Rouge Coco". Festen gick av stapeln på Mark Hotel i New York och flera av New Yorks hetaste fashionistas var på plats. Vanessa Paradis är ansiktet utåt för kollektionen och vi har hört att varje läppstift har döpts efter en viktig detalj i CocoChanels liv, som till exempel hennes favoritblomma (Camelia) och hennes favoritmaterial (siden). Kollektionen kommer att finnas i butik i mars. Kolla in på bilderna vilka som hade förärats med en inbjudan till den stjärnspäckade tillställningen!
Källa: Posh24.se

Några av dem som var med;

t
Rachel Zoe
tres
Caroline Sieber

eg
Kate Bosworth och Vanessa Paradis

rt
Anouk Lepere

ty
Amanda Brooks


Safer internet day 2010 9:onde Februari

ed

Safer internet Day är en dag där man diskuterar runtom i världen om hur man ska göra internet säkrare.
Några viktiga punkter om vad man helst inte ska lägga ut/göra på internet:
  • Ladda upp bilder på sig själv, bilderna kan aldrig vara säkra på internet.
  • Att inte ge ut personlig information om sig själv till någon man inte känner.
  • Att mobba någon på internet.

Nyår + Alla Hjärtans Dag?

Det kinesiska nyåret är 13 Februari och då är det dags för tigrarnas år!
Men det ovanliga med detta årets Kinesiska nyår är att det är samma dag som alla hjärtans dag. Det roligaste jag vet med Kinesiska nyåret är att man får pengar! Man brukar få en liten röd påse, och innuti den brukar det finnas några hundra spänn som man kan använda i det nya året. Och pengar är ju alltid roligt att få i alla lägen ;) Nyåret har också en liten berättelse eller rättare sagt en Historia som berättar varför man smäller smällare, klistrar röda saker på väggarna och lagar en speciell rätt.
;

För väldigt länge sedan fanns det ett monster, monstret bodde uppe i de höga bergen och försökte hålla sig bort från staden.. Men varje år efter 365 dagar kommer den ner till staden och åt allt han fick tag i, och människorna var också ett av hans byten. Monstret är som en blandning av en tiger och en drake, med två långa, stora framtänder som han kunde hugga köttet med. Snart kunde människorna i staden klura ut att han kom efter varje 365:te dag. Så varje år några dagar innan monstret kom till stan, sprang alla upp i ett berg högt, högt upp där monstret aldrig kunde komma och äta upp dem. Men detta året var det ett väldigt gammalt par som stannade kvar hemma. Mannen var tydligen sjuk, han kunde inte gå. Därför bestämde sig kvinnan för att stanna kvar hos honom och laga mat och ta hand om honom. De stängde portarna väldigt hårt och låste. Dagen kom och kvinnan stod och lagade mat åt sin man. Men plötsligt knackade det på dörren. Kvinnan tänkte 'Monstret skulle aldrig knacka på, han skulle ju bara riva sönder dörren och tränga sig in'. Så hon bestämde sig för att gå och öppna. Där stod en gammal dam mycket kortare än henne med söndriga kläder och ovårdat hår. Hon såg väldigt trött och sliten ut.
Hon öppnade munnen och sa; Jag fryser jätte mycket och är väldigt hungrig, kan jag få stiga in så vore jag väldigt tacksam' sa hon med väldigt trött och förstörd röst. Kvinnan var ju godhjärtad och sa 'Kom in kom in, jag håller just på att laga mat. Du kan också få!' När de var inne och damen hade satt sig på en stol vid hörnet av ett rum frågade hon 'Varför är denna stad så tom? Det verkar som om alla är försvunna.' Kvinnan berättade om monstret och alla otäcka saker han hade gjort varje år. Damen undrade varför kvinnan och hennes man var kvar. Då förklarade hon att hennes man vad svårt sjuk och inte kunde gå ändå upp till toppen av berget och så berättade hon att de ändå var så gamla så att det inte spelade någon roll om de dog. Kvinnan sa att hon kunde hjälpa dem. Hon så åt kvinnan att laga så mycket mat som möjligt och hänga upp alla röda saker de hade hemma på väggarna och tända en brasa. Kvinnan gjorde som den gamla damen så åt henne att göra. Hon lagade och bakade ända till kvällen då hon var helt slut och somnade. Nästa morgon vaknade hon och såg att hon och hennes man hade klarat sig! Hur kunde detta gå till? Hon reste sig upp för att tacka damen som hjälpa dem, men hon var försvunnen. Människorna i staden undrade och frågade nyfiket om hur de klarade sig. Och det berättade kvinnan.

Så varje år vid nyår smäller kineser smällare, hänger upp röda papper på väggarna och lagar mat. :D

 

 

re







RSS 2.0